Social

Poliția are un suspect în cazul uciderii femeii de 80 de ani din Alba Iulia

Polițiștii din Botoșani au identificat un bărbat care a devenit suspect în dosarul crimei din cartierul albaiulian Partoș, în care o femeie de 80 de ani a fost ucisă și un bărbat a fost grav rănit, informează BotoșaniNews.

Este vorba despre un tânăr bărbat, care ar mai fi comis o crimă în localitatea botoșăneană Coțușca, căreia i-ar fi căzut victimă o altă femeie.

Reținut de polițiștii botoșăneni, principalul suspect, Mădălin Miki Lupu (24 de ani), a mărturisit anchetatorilor că ar mai fi comis o crimă, cu două zile înainte de cea din Coțușca. Este vorba despre femeia din Alba Iulia.

Astfel, în seara zilei de vineri, 14 iulie, ar fi intrat în casa Corneliei Drâmbărean, pe care a lovit-o până i-a provocat moartea. Apoi l-a bătut pe fiul acesteia, bărbatul aflat în stare de șoc fiind găsit a doua zi dimineața de către polițiști închis în baie.

Starea bărbatului este atât de gravă, încât până miercuri dimineața, acesta nu a putut fi interogat de anchetatorii din Alba Iulia.

De la Alba Iulia, tânărul s-ar fi întors în Botoșani, unde ar fi decis să o jefuiască pe Florica Dutcă, o femeie de 71 de ani din Coțușca. Femeia, care era plecată de acasă în momentul în care Lupu i-a intrat în gospodărie, a fost alertată de vecini și l-a surprins pe tânăr în fapt. Lupu ar fi înjunghiat-o de două ori, femeia decedând câteva ore mai târziu la spital, potrivit botosaninews.ro.

Mădălin Lupu este recidivist, el fiind condamnat în trecut pentru viol. Pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook, Lupu a postat de mai multe ori afișe ale serialului american Prison Break.

Foto: Facebook, contul lui Mădălin Miki Lupu, suspectul în cazul uciderii femeii de 80 de ani din Alba Iulia

One Comment

  1. Pingback: Mădălin Miki Lupu, suspectul în asasinatul din Partoș, a fost reţinut de procurori – Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.