Social

Proaspăt caterisit, Pomohaci e invitat special la festivalul din Jina al ciobanilor din Mărginimea Sibiului

Interpretul de muzică populară, Cristian Pomohaci, exclus vineri din preoţie, este invitat special pentru a interpreta muzică populară duminică pe scena unui important festival al ciobanilor din Mărginimea Sibiului, „Sus pe muntele din Jina”.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, la festival sunt aşteptaţi participanţi din patru judeţe, Sibiu, Alba, Vâlcea şi Argeş.

„Este o mare onoare pentru noi să constatăm simpatia de care se bucură Jina şi acest festival în rândul locuitorilor din judeţ, dar nu numai. De asemenea, suntem fericiţi că reprezentanţi ai administraţiei publice vin să-i salute pe jinari, să-i cunoască sau reîntâlnească. Îi aşteptăm pe toţi cu mare drag şi cu un program deosebit”, spune primarul comunei Jina, Vasile Gheorghe Beschiu.

La acest eveniment sunt aşteptaţi şi politicieni locali, dar şi de la Bucureşti. Deja şi-au anunţat prezenţa liderul Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, şi deputatul Daniel Constantin.


Citește și

 • Organizatorii de evenimente se leapădă de Pomohaci. Începutul îl fac bistrițenii


  Chestionată de Hotnews.ro în legătură cu implicațiile politice ale acestei situații, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a precizat pentru publicația amintită că membrii PNL „nu se vor intersecta cu Pomohaci”.

  „Primarul Beschiu din Jina e primar PNL care a câștigat anul trecut primul mandat, cu un rezultat de aproximativ 70%. Un om extraordinar. Contractul cu Pomohaci e semnat din aprilie. Acesta va cânta acolo duminică seara, la închidere. Noi, invitații, încheiem prezența la Jina duminica la ora 14. Nu ne intersectăm cu el, nu-l cunoaștem, nu avem nicio legătură cu el. Nu ma îndoiesc de faptul că publicul avizat nu va reacționa tocmai favorabil la prezența lui Pomohaci, având în vedere faptele de care este acuzat”, a spus Turcan.

 • One Comment

  1. Pingback: Pomohaci a fost cel mai aplaudat cântăreţ de la Jina – Mesagerul de Alba

  Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.