Social

Pomohaci a fost cel mai aplaudat cântăreţ de la Jina

Cristian Pomohaci, exclus vineri din preoţie, a fost cel mai aplaudat cântăreţ de muzică populară la cel mai vechi festival din România, cel din comuna sibiană Jina, unde au fost prezenţi ciobani din judeţele Sibiu, Alba, Vâlcea şi Argeş, scrie Monitorul de Cluj.

Pomohaci a făcut şi dedicaţii pentru preotul din comuna Jina, care însă nu a fost de faţă.

„Daţi-mi voie să fac o dedicaţie specială slujitorului sfântului altar care slujeşte aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfinţită şi să-i spun prin intermediul cântecului lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa’ cine poate o duce”, a spus de pe scenă fostul preot.

Pomohaci a fost primit cu aplauze şi a primit flori de la zeci de admiratori care au urcat pe scenă, unii împreună cu copiii. Printre cei care au urcat pe scenă şi i-au dat flori s-a aflat şi un tânăr preot din Sibiu, care nu a purtat sutană.

Fostul preot a cântat şi glumit 40 de minute cu cei prezenţi, dar a refuzat să dea declaraţii jurnaliştilor.

Un grup de fani ai lui Pomohaci l-a protejat la urcarea şi coborârea de pe scenă pe fostul preot.


Citește și

 • Proaspăt caterisit, Pomohaci e invitat special la festivalul din Jina al ciobanilor din Mărginimea Sibiului


  La festivalul de la Jina au fost prezenţi sâmbătă şi duminică aproximativ 10.000 de oameni, potrivit primarului comunei, Vasile Gheorghe Beschiu.

  Pentru concertul lui Pomohaci nu au fost necesare măsuri speciale de protecţie, au declarat, duminică, organizatorii festivalului.

  Preotul Cristian Pomohaci, acuzat că a racolat un minor în scopuri sexuale, a fost exclus din biserică în urma unei decizii a Consistoriul Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia, decizia fiind executorie.

 • Leave a Comment

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.