Politică

Cine este deputatul PNL care a venit să voteze moțiunea de cenzură deși este grav bolnav

Deputatul PNL de Alba Corneliu Olar, înainte și acum

Unul dintre cele 238 de voturi pentru moţiunea de cenzură în urma căreia a fost demis Guvernul PSD a venit din partea lui Corneliu Olar, deputat PNL de Alba aflat într-o situaţie medicală dificilă, scrie ziarul Adevărul. Apariţia acestuia a fost şocantă, fiind mult slăbit faţă de acum câteva luni.

Corneliu Olar a purtat tot timpul pălărie, ceea ce arată că face un tratament cu citostatice. În momentul votului, a fost aplaudat de către colegii de partid şi de alţi parlamentari. Olar este la al doilea mandat de deputat, primul fiind obţinut în 2008 pe listele fostului PDL. Anterior, a condus timp de trei mandate comuna Horea din Munţii Apuseni.

Stilul său care emana tendinţe megalomanice i-au adus de-a lungul timpului mai multe porecle: „Buldozerul”, „Groful Apusenilor”, „Drujba Apusenilor”. Ultima poreclă provine de la faptul că acesta a deţinut şi deţine în continuare, prin interpuşi, instalaţii de debitare a lemnului.

Citeste mai mult pe siteul Adevărul.

4 Comments

  1. Pingback: Parlamentarii nu se vaccineaza insa vor pe noi sa ne vaccineze | SACCSIV - blog ortodox

  2. Nu cumva acest personaj este acela care fãcea propagandã în 2017 la vaccinarea obligatorie?nu este acela care a fost prezentã de presã cã nu are teamã si si a fãcut vaccinul antigripal?nu cumva de la acel vaccin i se trage?
    Pentru cei care se vor întreba ce treabã are vaccinul antigripal cu cancerul vin si îi întreb eu:dar de unde stiti cã nu are legãturã?

  3. Dumnezeu nu bate cu parul…

  4. Pingback: Mesaje de condoleanțe la moartea deputatului Corneliu Olar – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.