Politică

Mesaje de condoleanțe la moartea deputatului Corneliu Olar

„Deputatul moților”, Corneliu Olar

Mai multe mesaje de condoleanțe au fost transmise marți atât de către colegii din Partidul Național Liberal, cât și de către reprezentanți ai altor partide, la moartea deputatului de Alba Corneliu Olar, aflat la al treilea mandat de parlamentar.

Europarlamentarul Mircea Hava, un apropiat al deputatului, a transmis, pe pagina oficială de Facebook, că, pentru el, Corneliu Olar a fost „cu adevărat un dar, un prieten” căruia simte că nu a apucat să-i mulțumească destul.

„În viață, primim două lucruri cu adevărat prețioase: familia și prietenii. Indiferent de ce faci și încotro te îndrepți, ei vor rămâne mereu alături de tine. O spun din inimă, pentru mine Corneliu Olar a fost cu adevărat un dar, un prieten căruia, azi, simt că nu am apucat să-i mulțumesc destul”, a afirmat Mircea Hava, fost lider al liberalilor din Alba.

Şi cei din organizația Alba a PNL au transmis, la rândul lor, un mesaj de condoleanțe în amintirea celui care a fost numit „deputatul moților”.

„Încă nu s-a inventat dicționarul cu toate cuvintele care să descrie loialitatea și atașamentul pe care Corneliu Olar le-a avut față de Ţara Moților, de oamenii de aici, de cei care l-au făcut să dea, întotdeauna, totul, chiar până-n ultima clipă. Dincolo de chipul care n-a ascuns niciodată nimic, de omul care a spus mereu lucrurilor pe nume, rămân munca și realizările celui care n-a căutat niciodată gloria, dar va fi pomenit și amintit pentru totdeauna ca ‘Deputatul Moților’”, se arată în mesajul PNL Alba.

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, arată în mesajul său că Olar a fost „un luptător, dar nu a putut câștiga războiul cu o boala necruțătoare”.

Liderul organizației Alba a Partidului Social Democrat, deputatul Radu Tuhuț, care, la fel ca Olar, a fost anterior primar într-o comună din Apuseni, a arătat că a primit cu „profundă tristețe” vestea trecerii în neființă a colegului său Corneliu Olar și a transmis familiei îndoliate „multă putere”.

Corneliu Olar, care a decedat luni seara, la 62 de ani, în urma unei boli incurabile, se afla la cel de-al treilea mandat de deputat. Olar a avut și cinci mandate de primar al comunei Horea din Munții Apuseni.

Cine este deputatul PNL care a venit să voteze moțiunea de cenzură deși este grav bolnav

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.