Administrație

Marius Filimon (PNL) și Emil Antoniu Popescu (USR-PLUS) sunt noii viceprimari ai Alba Iuliei

Noii viceprimari ai municipiului Alba Iulia sunt liberalul Marius Filimon și Emil Antoniu Popescu (USR-PLUS), cei doi fiind aleși vineri, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local.

Liberalul Marius Filimon, propus de PNL, a obținut 17 voturi și 4 împotrivă, iar candidatul USR-PLUS, Emil Antoniu Popescu, 16 voturi pentru și 5 împotrivă.

Propunerea PSD a fost liberalul Voicu Paul, însă acesta a refuzat, reproșându-le social-democraților că urmăresc doar „subiecte de presă”. În replică, Bogdan Medra (PSD) i-a spus acestuia că „nu gustă spiritul de glumă” și că, în consecință, își retrage propunerea. PSD nu a mai făcut o altă propunere și, în consecință, au fost doar două candidaturi pentru cele două funcții de viceprimar.

Noii viceprimari, Marius Filimon, venit din mediul privat, și avocatul Emil Antoniu Popescu, le-au mulțumit colegilor consilieri pentru încrederea acordată.

În urma alegerilor din 27 septembrie, PNL a obținut 9 mandate în Consiliul Local, USR-PLUS – 7, PSD – 4, ultimul mandat revenind unui independent.

Funcția de primar a municipiului Alba Iulia a revenit candidatului USR – PLUS, Gabriel Pleșa.

One Comment

  1. Pingback: Alegerea viceprimarilor. PSD acuză un „blat” între fostul și actualul primar – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.