Educație

Zeci de elevi militari, online la cursuri din infirmieria unității

Zeci de elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, considerați în urma anchetei epidemiologice contacți direcți ai celor cinci elevi depistați pozitiv zilele trecute, vor urma săptămâna viitoare online cursurile, aceștia fiind izolați în incinta unității.

„Este vorba despre 48 de elevi, în general colegi de dormitor ai celor cinci elevi depistați pozitiv. Sunt din mai multe clase de a IX-a și din una de a X-a. Aceștia se află izolați în infirmieria colegiului, de unde participă la ore online. Tot online participă la cursuri și cei cinci elevi, din care patru de acasă și unul dintr-un spațiu din incinta colegiului”, a explicat, vineri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Colegiului, Ioana Popa.

Odată cu revenirea la școală, toți elevii colegiului au fost testați pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, iar cinci dintre ei, asimptomatici, au fost confirmați cu noul coronavirus.

Unitatea de învățământ este singura din Alba Iulia care se află în scenariul verde, restul școlilor fiind în scenariul roșu.

Cinci elevi ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” au fost testați pozitiv

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.