Sănătate

De marți încep vaccinările cu serul Moderna în Centrul de la Ighiu

Cel de-al 12-lea centru de vaccinare anti-CoViD din județul Alba – cel de la Ighiu – va deveni funcțional din 20 aprilie, iar imunizarea se va face cu serul Moderna, informează Direcția de Sănătate Publică.

„DSP Alba informează că de marți, 20 aprilie, va deveni funcțional și cel de-al 12-lea centru de vaccinare din județ, și anume cel de la Ighiu. Centrul de vaccinare Ighiu are o capacitate de 192 de locuri pe zi, aici existând 2 fluxuri a câte 96 de locuri. Vaccinul utilizat în acest centru va fi Moderna. Înscrierile se pot face prin intermediul platformei naționale de vaccinare – programare.vaccinare-covid.gov.ro”, se arată într-un comunicat al DSP Alba.

Totodată, începând de vineri, la Centrul de vaccinare „Alexandru Domșa” din Alba Iulia persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta direct la centru, fără programare. Aici imunizarea se face cu serul AstraZeneca.

În perioada 4 ianuarie – 15 aprilie, în județul Alba au fost realizate 44.774 de imunizări, din care 30.681 de persoane au primit și rapelul.

One Comment

  1. Pingback: Zece oameni au vrut să se vaccineze la Ighiu, în prima zi – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.