Sănătate

Al doilea maraton al vaccinării de la Alba Iulia va avea loc în weekend, cu muzică clasică și intrare gratuită la muzeu

„Scrie istoria pandemiei la Alba Iulia! Vaccinează-te în Muzeul Principia, pe ritmurile muzicii clasice, în cea de-a II-a etapă a Maratonului Vaccinării!”, își îndeamnă primarul Gabriel Pleșa concetățenii, precizând că aceasta se va desfășura în zilele de 22 și 23 mai.

„Toți cei vaccinați vor avea și intrarea gratuită la Muzeul Unirii, mai promite edilul.

Acesta spune că autoritățile locale se implică activ și pe mai departe în campania de vaccinare în municipiul Alba Iulia. „Avem convingerea că doar așa putem să revenim la normalitate! Ține de fiecare dintre noi să fim și să arătăm că suntem responsabili”, mai spune Pleșa.

„Vom avea foarte mulți voluntari implicați, dar și artiștii noștri de suflet, profesori și elevi ai Liceului de Muzică și Arte plastice ‘Regina Maria’ din Alba Iulia, artiști ai Centrului de Cultură ‘Augustin Bena’ Alba , dar și invitații speciali, Irina și Robert Indrei! Trupa de Teatru Skepsis va fi acolo pentru a ne descreți frunțile și a ne face să uităm de ac! Prietenii de la Apulum Bikers și de la Biciclim Alba Iulia vor fi acolo, pe două roți, iar aceia dintre ei care nu s-au vaccinat până acum, o vor face pe ritmurile muzicii clasice”, transmite primarul municipiului Alba Iulia, adresându-le mulțumiri tuturor celor implicați în desfășurarea acestui eveniment.

One Comment

  1. Pingback: La Blaj continuă seria de evenimente de tip „maraton de vaccinare” – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.