Sănătate

La Blaj continuă seria de evenimente de tip „maraton de vaccinare”

La „maratonul din weekend-ul precedent, s-a așteptat și în ploaie pentru imunizare

În acest weekend, la Blaj continuă maratonul vaccinării cu serul Pfeizer, anunță autoritățile locale.

„În acest weekend vor fi organizate trei astfel de acțiuni în localitățile aparținătoare ale municipiului Blaj, după următorul program: vineri, 21 mai, între orele 11.00 şi 16.00 la Tiur, sâmbătă, 22 mai, între orele 11:00 şi 16:00 la Mănărade şi duminică, 23 mai, între orele 15:00 şi 19:00, la Petrisat. Vaccinarea se va desfăşura la căminele culturale din cele trei localități şi este organizată de Primăria Municipiului Blaj, Direcția de Sănătate Publică Alba şi Spitalul Municipal Blaj”, au transmis, joi, reprezentanții Primăriei.

Se pot prezenta la vaccinare toate persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani, indiferent de localitatea în care domiciliază, fără programare, doar cu buletinul de identitate, iar în cazul în care au efectuat prima doză, şi cu adeverința de vaccinare cu serul Pfizer. Minorii care au împlinit vârsta de 16 ani se pot prezenta la vaccinare doar însoțiți de un părinte sau de reprezentantul legal.

„Primul maraton de vaccinare organizat la Blaj a reprezentat un real succes. Duminica trecută, peste 800 de persoane s-au imunizat, cu prima sau a doua doză de vaccin Pfizer, la Centrul Cultural ‘Iacob Mureşianu’. Cei care au primit prima doză de vaccin Pfizer sunt aşteptați, în data de 6 iunie, la maratonul de rapel”, se mai arată în comunicatul dat publicității de către Primărie.

Al doilea maraton al vaccinării de la Alba Iulia va avea loc în weekend, cu muzică clasică și intrare gratuită la muzeu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.