Economie

Percheziții în Alba, Argeș și Dâmbovița, la persoane bănuite de înșelăciune și fals

Patru percheziții au loc vineri în județele Alba, Argeș și Dâmbovița, la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, care, folosindu-se de o factură falsă, ar fi încasat peste 70.000 lei de la o societate comercială care intenționa să achiziționeze materiale de construcții.

„La data de 21 mai, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 4 percheziții din care una în județul Alba, două în județul Argeș și una în județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată”, se menționează într-un comunicat transmis Agerpres de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, în luna mai, cele patru persoanele vizate de anchetă ar fi postat un anunț, în numele unei societăți comerciale din județul Giurgiu, oferind, spre vânzare, fier beton.

„Ulterior, fiind contactați de reprezentantul unei societăți comerciale din municipiul Alba Iulia, ar fi emis o factură falsă, în valoare de 76.846 lei, în numele societății din județul Giurgiu, cu toate că nu au nicio legătură cu aceasta, iar ulterior ar fi încasat-o, printr-un virament bancar”, mai arată IPJ Alba.

La percheziții, alături de polițiștii de investigare a criminalității economice din IPJ Alba, participă polițiști din Argeș și Dâmbovița, care sunt sprijiniți de polițiști din structurile pentru acțiuni speciale din Alba și Argeș.

One Comment

  1. Pingback: Escroc de profesie, prins de polițiștii din Alba într-un alt dosar de înșelăciune – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.