Economie

Deltamed va deschide o unitate de producție la Aiud

Unul dintre spațiile de producție ale Deltamed este la Gilău, județul Cluj

Cel mai important producător român de autospeciale pentru urgențe medicale, Deltamed, va deschide o unitate de producție la Aiud, informează Primăria municipiului Aiud.

„Am primit de nenumărate ori, din partea voastră, a aiudenilor, solicitarea de a suplimenta locurile de muncă în așa fel încât locul de muncă să fie cât mai aproape de casă. Am ascultat și am făcut tot posibilul să creăm oportunități de dezvoltare strategice”, se arată într-o informarea a Primăriei Aiud dată publicității miercuri.

„Astăzi, vă putem anunța cu bucurie lansarea unui proiect amplu desfășurat alături de Deltamed – cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est, ce se va concretiza prin inaugurarea unei noi unități de producție în Aiud. Astfel, planurile noastre de dezvoltare a municipiului, de sustenabilitate și responsabilizare ecologică, cât și de recreare a condițiilor optime de creștere industrială, și-au găsit un partener de încredere și un facilitator serios de oportunități pentru forța de muncă locală”, se mai precizează în documentul citat.

Informarea Primăriei Aiud se încheie cu o invitație: „Vă invităm la o întâlnire cu reprezentanții companiei – în data de 17 iulie 2021, între orele 09:00 – 16:00 – în parcarea de pe strada Cuza Vodă, zona Primăriei Aiud pentru a participa la o expoziție a unora dintre principalele vehicule speciale pe care aceștia le realizează, a le adresa orice întrebare considerați oportună și a vă manifesta un eventual interes de includere în procesul de recrutare ce urmează să înceapă la nivel local”.

2 Comments

  1. Pingback: Investitorul Deltamed se prezintă aiudenilor – Ziarul Mesagerul de Alba

  2. Pingback: Reprezentanții Deltamed studiază terenurile pe care ar putea să își construiască halele de producție din Aiud – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.