Economie

Reprezentanții Deltamed studiază terenurile pe care ar putea să își construiască halele de producție din Aiud

În spațiile de producție care urmează să fie realizate în Aiud vor fi construite ambulanțe „Made in Aiud”

Reprezentanți ai celui mai important producător de autospeciale medicale, Deltamed, au fost prezenți miercuri în municipiului Aiud pentru a stabili locul în care vor fi amplasate viitoarele spații locale de producție ale companiei.

„Directorul de dezvoltare al Deltamed, domnul Adrian Hîrț, a fost astăzi la Aiud pentru detalii ce privesc opțiunea de așezare a halelor”, au anunțat reprezentanții Primăriei Aiud, care au precizat că au realizat o prezentare a terenurilor disponibile. „Putem spune că reprezentanții investitorului se apropie de decizia finală”, au mai precizat reprezentanții autorității locale.

Deltamed va deschide o unitate de producție la Aiud

Compania Deltamed a fost fondată în 1997, răspunzând în special cererii crescânde de pe piața locală a medicinei de urgență și având preponderent clienți din domeniul public.

Acum 20 de ani, compania a devenit interesată de integrarea echipamentelor pe care le comercializa în vehicule special construite și omologate, iar în urmă cu 12 ani, compania a început să construiască ambulanțe în facilități proprii de producție.

Investitorul Deltamed se prezintă aiudenilor

One Comment

  1. Pingback: Investițiile făcute de administrațiile locale, cheia dezvoltării comunităților. Cazul Aiud – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.