Administrație

Premierul Cîțu supralicitează: Banii vin începând de mâine!

Premierul Florin Cîțu a precizat că oamenii din zonele afectate de inundații și de viiturile puternice din județul Alba vor primi sumele acordate ca sprijin financiar de la Guvern începând de luni.

„Începând de mâine, după decizia de Guvern, bineînțeles că banii pot să ajungă la cetățeni”, a declarat prim-ministrul.

Premierul Florin Cîțu a efectuat, duminică, o vizită în localitatea Ocoliș din județul Alba, împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă. El i-a asigurat pe primarii din Ocoliș, Roșia Montană, Câmpeni și Abrud de toată susținerea din partea Guvernului.

„Astăzi am fost în zonele afectate de inundații din județul Alba. Am discutat și i-am asigurat pe localnicii cu gospodării avariate că vor primi sprijin de la Guvern și mă voi ține de cuvânt! Am mers în localitatea Ocoliș, însoțit de colegii mei, Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, și Nicolae Ciucă, ministrul Apărării. Împreună am analizat prioritățile de intervenție cu primarii din cele mai afectate zone: Ocoliș, Roșia Montană, Câmpeni și Abrud. Cel mai important este că nu avem victime, a afirmat premierul Cîțu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Prioritatea este refacerea gospodăriilor”, a mai precizat premierul, adăugând că „Guvernul va aloca ajutoare financiare pentru fiecare gospodărie afectată, imediat după ce va primi evaluarea. Rog cetățenii din localitățile avariate să ia legătura cu primarii, pentru a ne asigura că ajutoarele vor ajunge cat mai repede la cei afectați”.

Florin Cîțu promite „sume fixe de bani” celor afectați de inundațiile din Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.