Administrație

Proiect „3 în 1” pentru vârstnicii Aiudului

Proiectul „Respect pentru bunicii comunității aiudene” e pe calea cea bună, anunță Primăria municipiului Aiud, care urmărește să creeze trei servicii adresate cetățenilor de vârsta a treia din localitate.

La sediul primăriei a avut loc marți o întâlnire de management între echipele de implementare ale Municipiului Aiud și Asociației Serviciul de Ajutor Maltez în România. Discuțiile au continuat apoi în teren, la cele două obiective de investiție, urmărindu-se fazele de execuție și modul în care sunt respectate dcumentațiile tehnice de proiectare.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 și se implementează de către Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud în parteneriat cu Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România – filiala Aiud.

Obiectivul general al proiectului are în vedere înființarea unui Centru de zi pentru persoanele vârstnice, înființarea unei Cantine sociale pentru persoanele vârstnice cu posibilități financiare reduse și înființarea unei Unități de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice.

Municipiul Aiud accesează peste 800.000 de euro pentru creșterea calității vieţii persoanelor în vârstă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.