Politică

Senatorul Matieș, despre vaccinare: Guvernul a dat numai bâlbe

Senatorul social-democrat de Alba, Călin Gheorghe Matieș, a susținut, vineri, într-o conferință de presă, la Alba Iulia, că „eșecul” campaniei de vaccinare ar fi fost cauzat de „bâlbele” Guvernului, ceea ce ar fi provocat „neîncrederea” în rândul cetățenilor.

„De ce credeți că lumea nu s-a vaccinat? Pentru că nu a fost o informare corectă. Guvernul a dat numai bâlbe. (…). De aici, există neîncrederea. Guvernul trebuia, în primul rând, să ofere încredere oamenilor să se vaccineze. Nu am văzut aşa ceva. Am văzut numai bâlbe. (…) Trebuie să fi foarte transparent, să trimiți mesajele foarte clar”, a declarat senatorul PSD de Alba.

Acesta a adăugat că, atunci când promovezi un serviciu, trebuie să îl prezinți „clar, fără minciuni, fără păcăleli” şi, în consecință, omul poate să aibă încredere în tine.

După ce a blocat timp de doi ani legea, PSD cere acum vaccinare obligatorie

„Noi am susținut vaccinarea. Chiar la nivel de organizație au fost tot felul de note interne să susținem vaccinarea. (…). Cred că foarte mulți din PSD s-au vaccinat. (…). Promovăm, unii dintre noi, vaccinarea. Dar avem un Guvern care trebuie să o facă. Noi o facem prin metodele noastre, dar avem Guvern care trebuie să o facă, avem Guvern care trebuie să convingă. Credeți-mă, a declarat premierul Cîțu că a fost un eşec, a declarat Barna că a fost un eşec. (…). Când un manager nu reuşeşte să îşi promoveze produsul sau serviciul, cine este de vină? Este de vină vecinul? Cu siguranță, nu. Este de vină managerul sau şeful de marketing care nu a reuşit să promoveze produsul respectiv. Nu a reuşit să convingă lumea că serviciul sau produsul este foarte bun şi aduce beneficii. Deci, toată vina este a Guvernului. Toată vina este a consultanților Guvernului, a consultanților domnului Cîțu”, a opinat parlamentarul social-democrat.

Senatorul a mai spus că el şi familia sa sunt vaccinați anti-CoViD-19.

Interes extrem de scăzut pentru vaccinarea anti-CoViD-19 în satele din Apuseni

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.