Social

„Hot stuff”. Poliția Alba caută bunuri furate, de la bijuterii la mașini de tuns iarbă

Imagine din filmul artistic american „Hot Stuff” (Marfă furată), 1979

Mai multe percheziții au loc miercuri în Alba la persoane bănuite că ar fi sustras din diverse locuințe bunuri în valoare de 50.000 de lei, de la bijuterii la mașini de tuns iarba.

Potrivit unui comunicat transmis de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), „la data de 10 octombrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 5 percheziții, toate în județul Alba, la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe. Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că în cursul anului 2021 ar fi sustras, din 12 locuințe, bunuri (televizoare, bijuterii, laptopuri, mașini de tuns iarba, scule), în valoare de aproximativ 50.000 de lei”.

Trei persoane vor fi conduse la sediul IPJ Alba, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziții, alături de polițiștii de investigații criminale, participă polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din IPJ Alba.

One Comment

  1. Pingback: Perchezițiile de miercuri s-au soldat cu o reținere. Un bărbat din Ocna Mureș urmează să compară în fața judecătorului – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.