Social

Perchezițiile de miercuri s-au soldat cu o reținere. Un bărbat din Ocna Mureș urmează să compară în fața judecătorului

În urma perchezițiilor care au avut loc miercuri, 10 noiembrie, la persoane bănuite de furturi din locuințe, au fost identificate și ridicate bijuterii, bani, telefoane mobile, scule electrice, electrocasnice și băuturi alcoolice.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliției, iar un bărbat din Ocna Mureș a fost reținut de polițiști.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că în cursul anului 2021, prin forțarea sistemelor de închidere, ar fi pătruns în 12 locuințele și ar fi sustras bunuri, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate și indisponibilizate bijuterii, bani, telefoane mobile, scule electrice, electrocasnice și băuturi alcoolice, în legătură cu care există suspiciunea că provin din furturi.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliției, iar față de un bărbat, de 40 de ani, din Ocna Mureș, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

În data de 10 octombrie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au efectuat 5 percheziții, toate în județul Alba, la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe.

„Hot stuff”. Poliția Alba caută bunuri furate, de la bijuterii la mașini de tuns iarbă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.