Social

După demisia lui Florin Roman, Virgil Popescu a fost desemnat interimar la Cercetare, Inovare și Digitalizare

Președintele a semnat înlocuirea provizorie a lui Florin Roman la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul prin care ministrul Energiei, Virgil Popescu, este desemnat ministru interimar al Cercetării, Inovării și Digitalizării, a informat Administrația Prezidențială.

De asemenea, șeful statului a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Florin Roman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, și se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, devine interimar la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării la 22 de zile de la instalarea Guvernului condus de Nicolae Ciucă.

Miercuri, șeful statului a anunțat, la Bruxelles, că va accepta demisia lui Florin Roman și îl va numi interimar la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării pe Virgil Popescu, ministru al Energiei.

„Am primit la Administrația Prezidențială demisia domnului ministru Florin Roman. Această demisie va fi acceptată și voi numi interimar pe domnul ministru Virgil Popescu până când se stabilește cine va prelua definitiv acest portofoliu”, a spus șeful statului.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a luat act, miercuri, de demisia lui Florin Roman din Guvern și a transmis către președintele Iohannis propunerea ca ministrul Energiei, Virgil Popescu, să asigure interimatul la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Florin Roman, portretul imposturii. De la scandaluri în Parlament, la „găuri” în CV și suspiciuni de plagiat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.