Politică

Președintele Ungariei a ieșit la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca (foto)

Katalin Novak la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca (foto: Katalin Novak Facebook)

Katalin Novak, președintele Ungariei, a ieșit la alergat în Parcul Central din Cluj-Napoca, vineri dimineață, scrie monitorulcj.ro.

Katalin Novak se află într-o vizită privată în România, fiind invitată sâmbătă la un eveniment cultural din Alba Iulia. Noul președinte al Ungariei va participa sâmbătă la dezvelirea statuii principelui Gabor Bethlen în centrul municipiului Alba Iulia.

Novak a fost văzută la alergat pe marginea lacului Chios din Cluj-Napoca și a ținut chiar să facă public acest lucru. Președintele Ungariei a postat imaginea pe rețelele de socializare și a adăugat un mesaj: „Un început de zi activ în Kolozsvár”.

Președintele Ungariei ar fi aterizat la Cluj-Napoca joi după-amiază.

Katalin Novak a fost învestită sâmbătă în funcția de președinte al Ungariei în cadrul unei ceremonii desfășurate în fața Parlamentului. Novak a fost aleasă șef de stat de către parlament la 10 martie. Ea este al șaselea președinte de la schimbarea sistemului politic din Ungaria din 1989-1990.

One Comment

  1. Pingback: Ceremonie cu peripeții. Cum a fost dezvelită statuia lui Gabriel Bethlen în cetatea Albei Iulii – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.