Social

Femeie din Alba Iulia reținută după ce ar fi agresat o alta într-un autobuz

O femeie de 47 de ani din Alba Iulia a fost reținută de polițiști după ce, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun pe raza municipiului Alba Iulia, a agresat și amenințat o altă femeie, care are nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, la data de 1 august, în jurul orei 12,00, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Alba Iulia, ar fi agresat și amenințat o femeie de 38 de ani, din Alba Iulia, tulburând ordinea și liniștea publică. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care, potrivit concluziilor medico-legale, necesită, pentru vindecare, 3 – 4 zile de îngrijiri medicale”, se menționează în comunicat.

Aceeași sursă arată faptul că cele două femei se cunoșteau.

Agresoarea, de 47 de ani a fost reținută, pentru 24 de ore, pentru lovire sau alte violențe, amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice. Ea va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

One Comment

  1. Pingback: A fost reținut după ce a amenințat cu moartea un bărbat pentru a nu mai colabora cu poliția – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.