Social

A fost reținut după ce a amenințat cu moartea un bărbat pentru a nu mai colabora cu poliția

Un bărbat de 35 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, fiind cercetat pentru răzbunare pentru ajutorul dat justiției, potrivit unui comunicat transmis, vineri de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 2 august, ar fi sunat un bărbat, de 37 de ani, din Alba Iulia, și l-ar fi amenințat, cu moartea, în cazul în care mai continuă să colaboreze cu organele de poliție cu privire la altercația dintre două femei, care a avut loc în cursul aceleiași zile, într-un mijloc de transport în comun. Pentru documentarea activității infracționale a bărbatului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat o percheziție în Alba Iulia, la domiciliul acestuia, ocazie cu care au fost ridicate bunuri în legătură cu care există suspiciunea că au fost folosite la comiterea faptei”, se menționează în comunicat.

Femeie din Alba Iulia reținută după ce ar fi agresat o alta într-un autobuz

Reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

În urmă cu câteva zile, o femeie de 47 de ani, din Alba Iulia, a fost reținută după ce, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a agresat și amenințat o altă femeie de 38 de ani, tulburând ordinea și liniștea publică.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care, potrivit concluziilor medico-legale, necesită, pentru vindecare, 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.