Social

După incendiul de la Liceul Sportiv Sebeș, elevii vor fi relocați

Elevii care sunt găzduiți în internatul Liceului Sportiv Sebeș, în interiorul căruia a avut loc duminică un incendiu, și care, în momentul izbucnirii focului, participau la o activitate sportivă, vor fi relocați la internatul Colegiului Național „Lucian Blaga” din municipiu.

„În jurul orei 16,00, la internatul Liceului cu Program Sportiv ‘Florin Fleșeriu’ din Sebeș a fost sesizat un incendiu, la etajul întâi al clădirii. La acea oră nu se aflau elevi în incintă, aceștia participând la o activitate sportivă. Pompierii au intervenit prompt, focul a fost stins, rezultând doar pagube materiale. (…) Toți cei 22 de elevi care erau găzduiți la acest internat, elevi care frecventează clasele IX – XII ale Liceului Sportiv, vor fi relocați la internatul Colegiului Național ‘Lucian Blaga’ din Sebeș”, a anunțat duminică, pe pagina oficială de Facebook, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor.

Un incendiu a avut loc duminică la internatul Liceului Sportiv din municipiul Sebeș, cu degajări mari de fum din două dormitoare, fără ca în clădire să fie vreo persoană.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric ca urmare a suprasolicitării instalației electrice”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba.

Incendiu la internatul Liceului Sportiv Sebeș

Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan, a informat că Secția de Pompieri Sebeș a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit duminică la internatul Liceului Sportiv din Sebeș. Ulterior, forțele de intervenție au fost suplimentate cu autospeciala de intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia. De asemenea, la intervenție a participat și o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând SVSU Sebeș.

Din primele informații, incendiul se manifesta în interiorul unei camere. La ajungerea forțelor de intervenție, s-a constatat că incendiul se manifesta la două dormitoare de la etajul întâi, cu degajări de fum. Potrivit pompierilor, a ars mobilierul dintr-un dormitor cu patru paturi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.