Social

Incendiu la internatul Liceului Sportiv Sebeș

Un incendiu a avut loc duminică la internatul Liceului Sportiv din municipiul Sebeș, cu degajări mari de fum din două dormitoare, fără ca în clădire să fie vreo persoană, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba.

Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Radu Botezan, a anunțat că Secția de Pompieri Sebeș a intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la internatul Liceului Sportiv Sebeș.

Ulterior, forțele de intervenție au fost suplimentate cu autospeciala de intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia. De asemenea, la intervenție a participat și o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând SVSU Sebeș.

Din primele informații, incendiul se manifesta în interiorul unei camere. La ajungerea forțelor de intervenție, s-a constatat că incendiul se manifesta la două dormitoare de la etajul I, cu degajări de fum.

După lichidarea incendiului, pompierii militari au început să verifice toate camerele, pentru înlăturarea efectelor negative.

One Comment

  1. Pingback: După incendiul de la Liceul Sportiv Sebeș, elevii vor fi relocați | Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.