Social

Victimele accidentului colectiv de muncă de la Sebeș au suferit multiple traumatisme și contuzii

Cele trei victime ale accidentului de muncă produs vineri în municipiul Sebeș, prin cădere de la înălțime, au suferit multiple traumatisme și contuzii, unul dintre răniți având și un traumatism forte toracic cu pneumotorax bilateral, potrivit informațiilor furnizate Agerpres de către reprezentanții Spitalului Județean de Urgență (SJU) Alba Iulia.

Rănile celor cei trei bărbați au fost cauzate prin “cădere de la un nivel la altul, de la circa 6 metri înălțime”, arată reprezentanții unității medicale.

Astfel, unul dintre pacienți, un bărbat din județul Cluj în vârstă de 39 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grad 0 cu risc, traumatism forte toracic cu pneumotorax bilateral și plagă contuză regiunea frontală, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Alba Iulia, Alexandra Mateș.

Un alt pacient, de 47 de ani, din județul Vaslui, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor grad 0, contuzie coloană cervico-dorso-lombară, contuzie cot drept cu fractură paletă humerală dreaptă și traumatism toracic cu contuzie pulmonară.

Cel mai tânăr dintre răniți, un bărbat de 20 de ani din județul Vaslui, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral grad 0, traumatism toraco-abdominal și contuzie bazin și fracturi.

Trei angajați ai unei firme din Cluj au fost răniți, vineri, într-un accident de muncă produs la o societate comercială din Sebeș, în timpul unor lucrări de reparații la acoperișul unei hale. La un moment dat, cușca metalică în care se aflau, manipulată de un motostivuitor, s-a prăbușit.

Căderea de la înălțime ar fi avut loc de la 3,5 metri, potrivit informațiilor transmise, imediat după accident, de către Inspectoratul Teritorial de Muncă și Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.