Administrație

Hai, cu curaj! Cetățenii se pot adresa Casei de Pensii Alba „cu încredere și în condiții de siguranță”

Conducerea Casei Județene de Pensii Alba, a cărei activitate a fost afectată joi după ce în clădire a fost pulverizat de către un bărbat un spray iritant-lacrimogen, a transmis vineri scuze pentru incident, menționând, totodată, că cetățenii se pot adresa instituției „cu încredere și în condiții de maximă siguranță”.

„Casa Județeană de Pensii Alba informează cetățenii ca se pot adresa cu încredere și în condiții de maximă siguranță instituției noastre pentru a beneficia de drepturile care li se cuvin. Ne cerem scuze pentru incidentul survenit în cursul zilei de ieri, 16.03.2023, și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate. Principala noastră preocupare este să asigurăm cetățeanului un serviciu public de calitate, în condiții de siguranță, transparență și legalitate”, se arată în mesajul publicat, vineri, pe pagina de Facebook a instituției.

În jur de 30 de persoane aflate joi în interiorul Casei Județene de Pensii Alba, o clădire cu parter și etaj, s-au evacuat din cauza unui „miros puternic și înecăcios”. Ulterior, polițiștii au descoperit un recipient de spray iritant-lacrimogen într-un coș de gunoi amplasat în fața clădirii.

Anchetatorii au susținut ulterior că mirosul suspect ar fi fost provocat, „în mod accidental”, prin pulverizarea conținutului unui spray iritant – lacrimogen de către un bărbat, de 43 de ani, din Alba Iulia, în timp ce se afla în zona de relații cu publicul. Acesta a fost amendat cu 500 de lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.