Mozaic

„Prin părintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubește”. Cum a fost primit Cristian Pomohaci la Gura Râului

Preotul și interpretul de muzică populară Cristian Pomohaci a fost prezent sâmbătă la Festivalul Bujorul de munte din Gura Râului, scrie Monitorul de Cluj.

„Iată că Dumnezeu ține cu noi și prin părintele Pomohaci, Dumnezeu ne iubește. Iată că s-a oprit ploaia. Să-l aplaudăm încă o dată pe părintele Pomohaci și să-i spunem că noi sibienii îl iubim, îl prețuim și întotdeauna pentru noi, pentru sibieni rămâneți artistul Cristian Pomohaci, iubit de public și iubit de noi”, a spus de pe scena festivalului directoarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul-Junii” Sibiu, citată de publicaţii din Sibiu.

Artistul a mulțumit publicului pentru aplauze și a spus că pentru el, Sibiul este a doua casă.

„Vă mulțumim din toată inima și vă iubim și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze încă o dată. Îi suntem datori că a oprit ploaia, și îi mulțumim că suntem alături de voi. Vă iubim, Doamne Ajută”, a spus Cristian Pomohaci, pe scena Festivalul Bujorul de munte din Gura Rîului.


Organizatorii de evenimente se leapădă de Pomohaci. Începutul îl fac bistrițenii


Preotul Cristian Pomohaci este cercetat de procurorii şi poliţiştii din Mureş pentru racolare de minori în scopuri sexuale, după ce ar fi promis unui adolescent că îl va plăti dacă va întreţine relaţii sexuale cu el. Cristian Pomohaci a slujit la Parohia Moşuni din judeţul Mureş care aparţine de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia.

Preotul, acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor, susţine că este nevinovat şi are timp 30 de zile să-şi demonstreze nevinovăţia în faţa Eparhiei din Alba Iulia, acesta fiind, în prezent, oprit de la slujirea slujbelor bisericeşti.

2 Comments

  1. Pingback: Preotul Pomohaci cere autosuspendarea din preoţie. El invocă motive medicale – Mesagerul de Alba

  2. Pingback: Preotul Cristian Pomohaci a fost caterisit – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.