Administrație

Stadiul realizărilor investițiilor publice din Blaj. Rotar: „Se lucrează cu motoarele turate!”

Lucrări de la extinderea Ambulatoriului la Spitalul Blaj

În plină toamnă, la Blaj se lucrează cu motoarele turate, anunță primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, care face, pe contul său de Facebook, un inventar al celor mai importante investiții aflate în derulare în localitate.

2021 este anul cu cele mai mari investiții din istoria Blajului, valoarea totală a proiectelor aflate în derulare fiind de peste 15,6 milioane de euro, precizează edilul.

Potrivit acestuia, extinderea Ambulatoriului la Spitalul Blaj este realizat în proporție de 50%; construirea Sălii Polivalente Blaj – 40%; construirea celor 5 străzi și a rețelei de canalizare cartier Chereteu – 35%; asfaltarea și modernizarea străzilor din Petrisat (strada Principală + 2 străzi laterale) – 50%.

Ambulatoriul Spitalului Municipal Blaj este finalizat în proporție de peste 50%

Este aproape finalizată reabilitarea și modernizarea stadionului CIL, cu gazon și pistă de atletism (85%), la fel și amenajarea de locuri de joacă Fabricii, Tiur, Ciufud, Bloc ANL, Câmpia Libertății (95%).

Construirea Creșei de pe strada Eroilor este într-un stadiu de realizare de 30%, în timp de reabilitarea și modernizarea cartierului Eroilor, la 40%.

În schimb este mai avansată reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Ciufud, care a ajuns la 75%, dar și construirea bazei sportive de tip II de la Liceul „Timotei Cipariu” (85%)

Reabilitarea și modernizarea străzii C.A. Rosetti a ajuns la jumătate, iar reabilitarea acoperișului Cămin Cultural Tiur, ceva mai puțin (45%, în timp ce construirea bazei sportive de tip I din Parc „Avram Iancu” a ajuns la 30%.

Blaj. A fost semnat contractul pentru proiectarea și construcția heliportului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.