Social

Alin Cucui a lăsat un bilet în care încearcă să-şi justifice sinuciderea

https://padureademaine.ro/

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Alin Cucui, găsit miercuri dimineaţa spânzurat într-un imobil din Alba Iulia, a lăsat un bilet în care încearcă să-şi justifice gestul extrem.

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate în acest caz, Alin Cucui a scris câteva rânduri prin care le explica membrilor familiei de ce a recurs la sinucidere. Se pare că acesta avea o depresie.

El a fost descoperit fără viaţă de către fratele său într-un imobil care aparţine familiei lor, unde ar fi spus că va rămâne peste noapte.

La casa respectivă a ajuns miercuri şi celălalt vicepreşedinte al CJ Alba, Dumitru Fulea, care a declarat presei că l-a văzut ultima dată pe colegul său la şedinţa operativă de marţi dimineaţa.

„E o tragedie. Inexplicabil (gestul lui Alin Cucui – nota red.) pentru mine. (…). Nu înţeleg ce motive putea să aibă. (…). Ieri dimineaţă am avut şedinţa operativă, de la ora 8,00. (…). Mi-a zis că a doua zi de Paşte a fost ziua nepotului său. (…). Nu ştiu ce l-a determinat”, a precizat Dumitru Fulea.

Cucui era vicepreşedinte al CJ Alba din 2008. În vârstă de 41 de ani, Alin Cucui era căsătorit şi avea un copil.

PUBLICITATE

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.