Mozaic

Copilul luat de viitură a fost găsit mort

Fotografie de arhivă

Copilul de 4 ani, căutat începând de sâmbătă seara, după ce autovehiculul în care se afla a fost luat de pe drum de viitura unui pârâu, în zona localității bihorene Valea de Sus, a fost găsit mort duminică dimineață, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Potrivit unui comunicat de presă al IGSU transmis Agerpres, pompierii au intervenit începând de sâmbătă pentru căutarea copilului, iar după miezul nopții acțiunile au fost întrerupte, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, fiind reluate duminică dimineața.

„Pentru eficiența operațiunilor de căutare, la fața locului s-a deplasat și elicopterul SMURD Arad. (…) Copilul a fost recuperat, însă, din nefericire, acesta este decedat”, se arată în comunicat.

În ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit în 56 de localități din 17 județe – Alba, Bihor, Bistrița Năsăud, Brașov, Cluj, Călărași, Constanța, Covasna, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Maramureș, Mureș, Prahova, Suceava și Teleorman – pentru înlăturarea efectelor negative generate de ploile abundente și vântul puternic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.