Social

Coronacriza. Toți angajații Primăriei Alba Iulia au fost testați

Tuturor celor 245 de angajați ai Primăriei Alba Iulia li s-au recoltat, marți, probe pentru depistarea CoVid-19, după testarea pozitivă cu acest virus a unei asistente medicale care se ocupa de triajul și măsurarea temperaturii la intrarea în instituție.

„Astăzi au fost recoltate probe de la 245 de angajați ai Primăriei Alba Iulia din sediul central, dar și din serviciile și direcțiile din celelalte sedii. Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezență recentă în sediul central și ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă CoVid-19. Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de mâine, 22 iulie”, se arată într-un comunicat de presă al administrației locale.

Potrivit sursei citate, primăria municipiului Alba Iulia nu a avut marți și nu va avea nici miercuri program de lucru cu publicul.

„Ne referim strict la prezența fizică a albaiulienilor în sediul central al instituției. Serviciile și direcțiile instituției pot fi contactate telefonic și prin e-mail, iar primirea și eliberarea documentelor se va face prin intermediul poștei electronice (în format electronic). Dispeceratul instituției poate fi contactat la 0258-819462, iar adresa de email oficială este office@apulum.ro. Estimăm că activitatea se va relua în condiții normale începând de joi, 23 iulie”, se mai arată în comunicatul menționat

În sediul central al instituției au avut loc, marți, lucrări de dezinfecție, după testarea pozitivă SARS-CoV-2 a unei asistente medicale care se ocupa de triajul observațional și măsurarea temperaturii la intrarea în instituție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.