Mozaic

Un arădean s-a certat cu soția. A urmat o urmărire-monstru cu împușcături, ca în filmele americane

Fotografie de arhivă

Mai multe focuri de armă au fost trase de către polițiști aflați în urmărirea unui suspect care conducea un microbuz, în noaptea de joi spre vineri, pe străzile din municipiul Arad, în cele din urmă bărbatul pierzând controlul volanului și izbindu-se cu vehiculul de un indicator rutier.

Conform mai multor martori oculari, incidentul a avut loc după miezul nopții, iar în urmărirea microbuzului s-ar fi aflat aproape zece echipaje. Suspectul a mers cu viteză pe mai multe artere rutiere mari din oraș, respectiv Calea Radnei, Calea Iuliu Maniu, Banu Mărăcine, în cele din urmă oprindu-se într-un stâlp metalic pe strada Andrei Șaguna, unde a fost ridicat de către polițiști.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au declarat, pentru Agerpres, că bărbatul este din localitatea Căpâlnaș și, anterior, se certase cu soția. În urma unui apel la 112, un echipaj de poliție a mers acasă la cuplu, moment în care bărbatul s-a urcat în microbuz și a fugit. El nu a oprit la mai multe filtre rutiere de pe traseul de peste 80 de kilometri parcurși, iar polițiștii l-au urmărit.

În municipiu, echipajele aflate în urmărirea bărbatului au tras focuri de armă spre roțile microbuzului, iar în cele din urmă șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de indicatorul rutier. El a fost preluat rănit de un echipaj de ambulanță solicitat și a fost transportat la spital.

One Comment

  1. Pingback: Poliția Arad face precizări: Urmăritul cu focuri de armă este cetățean austriac – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.