Social

Fostul europarlamentar Cristian Preda are câteva întrebări în legătură cu subprefectul demisionar de Alba

Cristian Preda a pus câteva întrebări. Are cineva din Alba curajul să le răspundă?

Fostul europarlamentar PDL Cristian Preda anunță, pe contul său de socializare, demisia subprefectului de Alba, după care pune trei întrebări formațiunii politice care l-a propulsat pe acesta în funcția de demnitate publică.

„Subprefectul de Alba a demisionat”, scrie universitarul Cristian Preda, care precizează: „Era acuzat de mai multă vreme că și-a făcut studiile de licență la o Universitate neacreditată și că a folosi diploma respectivă pentru a urma un program de master la UBB”.

„Sunt mai multe întrebări care ar merita un răspuns: 1. De ce l-a nominalizat USR pentru această poziție publică? 2. De ce UBB l-a acceptat într-un program de master dacă licența fusese obținută la Universitatea Internațională Deschisă de Tehnoeconomie și Cooperare Româno-Americană? 3. De ce, înainte de a deveni subprefect, ipochimenul a primit spor de salariu pentru studii superioare de la – țineți-vă bine! – Inspectoratul de Poliție, unde era angajat, ca șef de post într-o comună?”, se întreabă Preda.

„Oare Poliția nu verifică actele de angajare, oare universitatea nu citește lista cu universități acreditate, oare un partid nu trebuie să aibă discernământ când numește într-o funcție publică? Va da socoteală cineva pentru toate aceste erori?”, scrie, în încheierea postării sale, Cristian Preda.

Subprefectul USR PLUS Rașcovici a demisionat din funcție

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.