Social

Caravană auto de protest, pe traseul Cluj Napoca – Alba Iulia, față de starea DN75 Turda – Cîmpeni

Captură video

Zeci de șoferi nemulțumiți de starea DN75 Turda – Cîmpeni au plecat vineri dimineața din Cluj Napoca până în Alba Iulia într-o caravană auto de protest, intitulată „Bună țară, rea croială”, aceștia susținând că drumul în cauză este un „monument al nepăsării” și o „batjocură” pentru Ţara Moților.

Protestul este organizat de un clujean originar din Apuseni, Irimie Popa, care a inițiat recent o petiție on-line semnată de mii de oameni, intitulată „Drumul dintre Turda și Cîmpeni, o batjocură pentru Ţara Moților, o insultă pentru moți și o mare rușine pentru România”.

Plecați de dimineață din Cluj Napoca, protestatarii au făcut mai multe opriri până în Alba Iulia, prilej cu care li s-au alăturat pe traseu și alți șoferi nemulțumiți.

Ajunși în Alba Iulia, au fost întâmpinați de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și au depus o petiție la Prefectura Alba, urmând să facă același lucru și la Prefectura Cluj.

Oamenii își doresc modernizarea corespunzătoare a DN 75, deoarece nu mai este de acceptat numai „cârpirea”.

Protestul a fost autorizat.

http://mesageruldealba.ro/2021/05/08/amenintarile-isi-fac-efectul-primaria-campeni-anunta-reabilitarea-drumului-spre-turda/

One Comment

  1. Pingback: „Drumul Rușinii”. Opoziția acuză nepăsarea guvernaților, Puterea invocă încercări de manipulare – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.