Economie

Firmă de panificație, închisă de epidemie. Toți angajații au fost izolați

Fotografie de arhivă

Activitatea unei companii de panificație din Alba a fost suspendată, iar toți angajații au fost izolați până la finalizarea anchetei epidemiologice demarate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba, a anunțat, miercuri seara, directorul executiv al instituției, Alexandru Sinea.

„Pot să confirm că în acest moment este declanșată ancheta epidemiologică la o companie de panificație din județ și activitatea unității a fost suspendată. Toți angajații au fost izolați, conform metodologiei, până la finalizarea anchetei epidemiologice”, a transmis directorul executiv al DSP Alba.

Alexandru Sinea a precizat că până acum au fost testați 12 angajați, menționând însă că „informații legate de eventualele cazuri pozitive se comunică de la nivel central”.

Compania de panificație în cauză este una dintre cele mai cunoscute din Alba Iulia.

2 Comments

  1. Pingback: Patronul și cinci salariaţi ai firmei de panificație au fost confirmaţi cu coronavirus – Ziarul Mesagerul de Alba

  2. Pingback: Opt angajați ai unității de panificație vor fi retestați. Testarea prin metoda Pooling indică prezența virusului – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.